Wie zijn onze sponsoren

Sem sponsor boekje

Het nieuwe sponsorboekje van Sem, kunt u hier downloaden

Ongekende mogelijkheden op het web én in de ICT

ICT kan anders

Wij geloven dat ICT je dagelijkse werkzaamheden leuker kan maken. Wat wij anders doen? Wij luisteren echt naar je en komen niet met oplossingen uit een boekje. ICT is onze passie, wat is die van jou?

www.mach-it.net/


 

Van Meel Motoren

2001 is het jaar dat aan de Brieltjenspolder ons pand geopend werd. Van Meel Motoren is sinds dat jaar een feit. Corné en Jorien van Meel staan voor een grote uitdaging. Nu terugkijkend is er al veel veranderd in de afgelopen jaren. De winkel is nu geoptimaliseerd en een verbouwing afgerond. Een verdieping voor de kleding. Zodat er nog meer ruimte voor alle motoren wordt gecreëerd.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Yamaha exclusief dealer met een groot aanbod van de allernieuwste Yamaha motoren, scooters, bromfietsen en ATV's. Occasions zijn er te vinden in alle merken en modellen.

 

Van Meel Motoren
Brieltjenspolder 26
4921 PJ Made
T +31(0)162-427617
E info@vanmeelmotoren.nl
www.vanmeelmotoren.nl/

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00-18:00 uur
Zaterdag: 9:00-17:00 uur
Avond-opening op afspraak:
+31(0)162-427617
 
Grafisch vormgever, omdat het ook mooi anders kan... dgraphics Woerden

dgraphics grafische vormgeving. Omdat het ook mooi anders kan...

Ontwerp van uw nieuwe huisstijl, flyers, brochures, visitekaartjes, boeken, posters en een komplete website. Bij dgraphics kunt u terecht voor al uw grafische wensen. En er is meer; het maken van illustraties zoals cartoons en realistische tekeningen. Daarnaast brengt dgraphics op een mooie manier grafieken in beeld zoals in 'infographics'. Met fotografie van produkten, locaties en mensen wordt een extra service gegeven in ons pakket.

www.dgraphics.nl

WL-keukenlogistiek

WL Keukenlogistiek gaat verder in service...

WL Keukenlogistiek is gespecialiseerd in het vervoer van keukens en is gevestigd in Dongen (BR). Daarnaast voorzien wij in opslag en distributie van diverse goederen. WL Keukenlogistiek vervoert van oudsher keukens vanaf keukenfabrieken naar alle dealers in Nederland en België, onder andere voor Beda en Ballerina. Ook zijn wij  hoofdvervoerder voor Nederland en België voor STAUD, een producent van slaapkamermeubilair.

Meer over WL-Keukenlogistiek op onze website

Onze club van 50 en 100

Club van 50

#hagenrijschoolgilze Brigitte Hagen Antoine Hagen
#remijsentruckservice
#kledingreparatiegilze
#rütchenbedrijfwagenstilburg
#degouwhandelmaatchappij
#jumbohapers gilze
#schellekensgereedschapsslijterij
#vanboxteltweewielers
#sebregtsloodgieters
#Sameningilzelunchroom

Club van 100:

goverskoeltechniek
bandencentrumgilze
CG motoren

Algemene sponsoren:

Motorweelde Ravels
Rütchenbedrijfwagens Tilburg
Fysiotheek Gilze

Hoofdsponsoren:

WL keukenlogistiek
ABC oil

Sponsoren zijn van race belang

De racerij is een fantastische sport, maar kost ook veel geld. Natuurlijk betalen we veel zelf, maar met hulp van sponsoren kunnen wij nog beter presteren. Bijkomend voordeel is dat uw naamsbekendheid groeit en zorgt voor goodwill. Neem contact met ons op. Wij garanderen een mooi plaatsje op de website, de auto en de motor.
Goeie deal toch?